Kelle Botond bűvész       Bűvész Műsor Rendelés
botond Mikromágia Színpadi műsor Gyerekműsor Referenciák Kapcsolat Főoldal

Hét éve lépek fel rendszeresen céges- és magánrendezvényeken

Szakmai képzettség
1995 és 2000 között sajátítottam el bűvészet alapjait Sugár Péternél, a mikromágia mesterénél. Rendszeresen járok szakmai to­vább­kép­zé­sek­re, külföldi bűvészkongresszusokra. Valamint két éven keresztül tanultam mozgásművészetet a Mimage Pantomim Iskolában Karsai Gizellától. Több hazai szakmai szervezet munkájában veszek részt, alapítója és egyik vezetője voltam a Fiatal Bűvészek Körének. Tizenkét éve lépek fel rendszeresen céges- és magánrendezvényeken.

Díjak, Külföldi szereplések
Tíz éve versenyzem itthon és külföldön, számos díjat nyertem (többek között a Corodini Országos Bűvészverseny nagydíját, a Nemzetközi Rodolfo Bűvészverseny első díját, valamint 2005-ben Ezüst Varázspálca díjat). Boldog Péterrel közösen egy egyedülálló humoros mikromágia produkciót hoztam létre. Szerepeltem többek között a Prágai Nemzetközi Bűvészfesztivál Gálaműsorában, Szlovén Nemzeti Színházban és a legrangosabb Európai Mikromágia Versenyen Londonban.

Előadások, Publikációk
2000-ben jelent meg Magyar Mágia című könyvem, a magyar bűvészet történetéről. Két évig voltam szerkesztője és trükkírója az Aktuális Mágia című szakmai folyóiratnak. 2005 óta jelennek meg Bűvész Oktató DVD-im a Figaro Bűvészbolt kiadásában. 2006. tavaszától dolgozom együtt a Mosolygó Kórház Alapítvánnyal: hetente tartok előadásokat budapesti gyermekkórházakban.

Kelle Botond  bűvész  •   30 544-4471  •  botond@buveszmusor.hu  •  2040 Budaörs, Pf. 100.  •  English